Despre

By Unknown - aprilie 19, 2017

Bine ai venit pe acest blog !
Vreau sa incep prin a va spune ca nu sunt o profesionista , sunt doar o pasionata de tot ceea ce tine de unghii , in special de nail art .
Sunt la inceput de drum si mi-am dorit sa pornesc pe acest drum , impreuna cu voi . Sa invatam lucruri noi , sa fim la curent cu noutatile , sa ne oferim sfaturi , intr-un cuvant sa crestem impreuna .
Orice inceput este greu , dar cu rabdare si perseverenta , stiu ca voi reusi .
Nu am o colectie impresionanta de ustensile sau lacuri de unghii , din contra sunt mici , foarte mici . Treptat , treptat le voi imbogatii . Abia astept .
Tin sa precizez ca am unghiile naturale , am renuntat de mult timp la unghiile cu gel . De ce ? Probabil va voi povesti intr-un articol viitor . Stiu ca suntem intr-o era in care unghiile cu gel sunt la putere , insa la fel de bine stiu ca foarte multe dintre voi preferati unghiile naturale .
Momentan trec printr-o pasa proasta cand vine vorba de unghii mele . Sunt extrem de fragile , moi si rup si se exfoliaza foarte usor  ,dar stiu ca daca va voi tine de treaba ele isi vor revini si vor fi din nou puternice si stralucitoare .
Nu o sa o mai lungesc. Sper din suflet sa va placa acest blog si sa ma urmati pe acest drum .





  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii